Senaste nytt

26. Sep, 2018

Min bok är med på bokmässan

Bokmässan har med min bok fr.om Torsdag 27/9 t.om Söndag 30/9. Jag kommer själv vara där på söndagen för att signera. Välkomna :)

4. Apr, 2017

Försäljningsstatistik SFB år 2016

Underbart!!! Jag lyckades knipa åt mig en 16:e placering ;)

10. Mar, 2017

3st länkar med RalphSmart

En av de mer karismatiska människor jag har sprungit på hjälper dig med kraftfulla tips till att må bra!

21. Feb, 2017

Ny Länk med David Icke

David berättar om den pågående medvetandehöjningen med stort engagemang. Missa inte att lyssna på denna modiga man.

12. Dec, 2016

Dubbelsignering på SF bokhandeln i GBG den 15 december!!

På torsdag 15 december kl: 17.00-19.00 signerar jag och Emanuel Blume våra böcker på SF bokhandeln i Göteborg. Ni är varmt välkomna dit!!

12. Dec, 2016

Ny Länk med David Icke

David förklarar på ett kristallklart sätt hur det finansiella luftslottet fungerar och vad som behövs för att sätta stopp på detta globala och diktatoriska system.

7. Dec, 2016

Lyckad signering den 6 december!!

Tack alla ni som var med och hjälpte till att göra min signering på Semcon till ytterligare en succé!! Med detta som facit i min hand är jag nu riktigt sugen på att sätta igång med bok nr 2!! :)

23. Nov, 2016

Ny Länk med David Icke

David Icke beskriver något som jag känner igen då jag ofta själv pratar om just detta ... hur man själv skapar sin egen verklighet :)

16. Nov, 2016

Webbutiken är nu "up n running"

Webbutiken har öppnat och det är nu möjligt att beställa min bok "Oklar identitet 2027" :)
Jag signerar boken till de som beställer boken innan julafton.
Beställer du två böcker, så får du 30SEK i rabatt. Passa på ... det kan bli en kul julklapp till någon du känner ;)

14. Nov, 2016

Enskild firma är nu godkänd av skatteverket

Äntligen har skatteverket godkänt min enskilda firma! Nu är det bara någon dag bort innan webbutiken är redo för en första beställning. Ska bara kolla upp vilka olika betalningsalternativ som är möjliga att erbjuda ...

30. Okt, 2016

Release partyt den 29okt blev en succé!!

Vilken dag det blev!! Jag hade aldrig anat att det skulle bli så lyckat! Jag har många att tacka för detta!! :)
Jag är otroligt glad över att jag fick möjligheten att ha min signering hos SF bokhandeln i Göteborg där Ola H och Tobias var helt fantastiska med att supporta på alla sätt och vis. Jag anar en stor chans till att kunna sälja hela batchen på 300 böcker, vilket vore enastående kul !!!

27. Okt, 2016

Webbutik är på G

För att kunna fakturera var jag tvungen att starta ett företag. Jag väntar just nu på ett godkännande från skatteverket. Det kan tyvärr ta ytterligare en vecka eller två innan det är klart, men snart ska det vara möjligt att beställa böcker!! Jag lovar att hålla er uppdaterade på när det närmar sig :)

17. Okt, 2016

Böckerna har kommit!!!

Mina böcker har kommit!!! Tjohoo! Otroligt kul att få hålla fysiska exemplar i sin hand!

14. Okt, 2016

3st nya ordspråk

Lagt till 3st egna ordspråk (punkt nr 8, 9 och 10)

13. Okt, 2016

Release partyt är spikat!! och böcker på väg

Äntligen!!! idag fick jag bekräftat att fysiska böcker är satta på transport på väg till mig och till er! Det här blir spännande! Dessutom lyckades jag spika "Release Partyt" i eftermiddags. Festen blir på SF bokhandeln i Göteborg lördagen den 29 oktober. :)

11. Okt, 2016

över 1000 besökare idag :) !!! kul !

över 1000 besökare på min hemsida idag!! och bara en vecka kvar tills jag har fysiska böcker i handen.

4. Okt, 2016

En "teaser" inför bokrelease

Genom att titta på innehållsförteckningen kan man få en hint om vad boken handlar om :)

2. Okt, 2016

Imorgon skickas boken till tryckeri

Äntligen!!!! Precis rättat klart det sista och anpassat layout mm enligt ö.k med tryckeriet. Imorgon skickas inlaga och omslag till tryckeriet. EAN-kod och ISBN-nr finns nu med på boken. Gött é det!! :) Enligt tryckeri ska jag ha mina beställda böcker om 12 + 2 dagar.

22. Sep, 2016

En sista korrekturläsning av boken är snart klar!!

Under vecka 39 ska boken vara rättad och klar, vilket innebär att jag kommer kontakta tryckeriet i början av vecka 40 :) Allt tog lite längre tid än vad jag tänkt mig, men nu är det inte långt borta förrän jag har fysiska böcker i min hand!!
Det kommer bli så spännande att höra om ni gillar boken!

10. Sep, 2016

Vad händer i vår atmosfär?

Mitt livslånga och ovanligt stora väderintresse har på senaste tiden fått mig att reagera på märkliga och ovanliga molnformationer. Min spontana fråga är om något nytt och okänt har förändrat vår atmosfär? Under de senaste månaderna har höga skymoln som vid finare väderlek gett ett utseende av något slags elektrisk spretighet/taggighet i sin molnformation. Detta har jag aldrig tidigare skådat. Det verkar vara en blandning av framförallt cirrus uncinus (skidspetsmoln) där även Vertebratus (fiskbenslik) cirrocumulus undulatus (vågig) ger detta unika utseende. Jag har googlat på alla tänkbara molnformationer, men inte funnit något som liknar det vi nu ser.. Vädret ska fortsätta vara fint i flera dagar framåt och då ska jag passa på att ta ett par foton som jag kommer visa här :)

30. Aug, 2016

Ny spännande länk !!! Missa inte att ta er en titt !!

Jag är oerhört glad och tacksam för att mitt undermedvetna styrde mig till Joakims hemsida. Hos honom finns en källa av andlighet och visdom som få är förunnade. Allt är förmedlat med stor skicklighet och känsla.

27. Aug, 2016

Nu närmar det sig!!

Under två intensiva veckor har jag lyckats få till de större förändringarna jag hade satt upp som mål. Imorgon ska boken vara klar för en sista granskning. Därefter kommer boken skickas till tryckeri ;)

10. Aug, 2016

Äntligen fått ett lektörsutlåtande på boken

Tillslut kom det efterlängtade mailet från en lektör anställd på Mörkerdottirsförlag. Med stor kunnighet och pricksäkerhet fångade lektören vad som behövde göras för att få boken mer dynamisk och med ett större flyt i handlingen. Jag är väldigt tacksam för lektörens proffsiga feedback! Det blir kul, men en hel del slitsamt jobb väntar för att få till dessa större förändringar, där mitt mål att bli färdig med boken kommer att sättas till sista augusti. Lektören har peppat mig rejält och därför ser jag fram emot att ge mig i kast med min bok igen. Utlåtandet var lovat att ta 6-8 veckor där det istället tog 14 veckor, så en viss besvikelse finns: då jag inte fick chansen att arbeta med boken under semestern när jag var ledig och hade tid. Tur att min envishet och målmedvetenhet kommer hjälpa mig till en snart färdigutgiven bok! :)

2. Aug, 2016

Ny punkt på filosofiska sidan

Jag har lagt till punkt nr.8 på den filosofiska sidan...

29. Jul, 2016

Ny punkt på filosofiska sidan

Jag har lagt till punkt nr.7 på den filosofiska sidan...

29. Jul, 2016

Bio-Independence day "återkomsten"

Igår såg jag denna fantastiska film med en vän efter en god middag på Ester i Kungsbacka ... och som väntat var filmen klassiskt "amerikansk" där hela världen enades i ett uniont försvar mot avancerande utomjordiska civilisationer och avslutades med ett enda stort segertåg. Jag njöt ändå fullt ut då det fanns många bra tekniska effekter. Kan dock tänka mig att det finns många konspiratörer som är rädda för ett globalt styre, men någon gång i framtiden är det säkerligen oundvikligt med ett globalt styre... Vi får hoppas att det blir ledare med goda avsikter :)

22. Jul, 2016

Lagt till ny sida

MIn filosofiska sida

20. Jul, 2016

21:00 på kvällen hörs ett muller

Nio på kvällen den 20:e Juli 2016 hörde vi i familjen ett märkligt ljud som lät som en motorcykel ... Jag sade genast att det där ljudet kom från underjorden. Det visade sig senare vara ett mindre jordskalv på 2.0!
Det jag reagerar över är att vi nu har haft fyra jordskalv som känts här i Halland/västkusten sedan ett år tillbaks. Under de senaste åren har fler och fler jordskalv skett på ställen där det normalt inte brukar vara några skalv ... bl.a i centrala delen av USA där vi pratar om mitt i kontinentalplattan. Min tolkning är att något utövar ett ökat tryck på jordskorpan... Det skulle kunna vara:

1. Något större föremål som kommit in i vårat solsystem som ger en yttre påverkan på vårat klot.
2. Något som förändras i jordens inre som gör att jorden sväller/ökar i storlek
3. en ren medvetandehöjning där även jorden utöver människan anspassar sig till en ny frekvens. "allt hänger ihop"
4. Inget ovanligt alls. Normal plattektonik.
5. Jordens magnetfält har påverkats pga eventuella förändringar i solen och minskad solaktivitet.
6. Underjordisk aktivitet där man bygger ut en undre värld.

19. Jul, 2016

Lagt till två riktigt bra videoklipp

Video1: Nassim Haramein
Video2: Thrive

18. Jul, 2016

Hemsidan skapas och startas upp

Helt nytt för mig att skapa en hemsida..., dock känns det som att "SimpleSite" har hjälpt till att skapa väldigt goda förutsättningar för att även oerfarna ska kunna lyckas. Kul :)