Kort om författaren

Jag heter Niclas och är född 1965. Jag kommer från en stor familj. Jag bor på västkusten ihop med min underbara dotter, som snart är sex år.

Människan är mitt inne i en enorm förändring. Jag älskar mystiken och spänningen runt detta. Jag hoppas och tror att vi människor kommer att öka vår förståelse för olikheter och öka  viljan att bry oss och ta hand om varandra ... oavsett vad som lurar runt hörnet!

Vem vet? ... min bok kanske kan ge dig lite ledtrådar 🤪

Jag har arbetat – och arbetar fortfarande – som projektledare för många spännande projekt, men likväl är det människorna runtomkring mig som betyder mest! Jag gillar att vara där det händer och verkar vara en mästare på att dra till mig alla sorters märkligheter. Om man inte vågar möta det okända, riskerar man att få ett ganska platt och tråkigt liv ... Jag tror att vi existerar här och nu för att vi ska lära oss någonting ... därav min uppmaning: Skolka inte från livet!!!

Jag hoppas att min bok ska öppna upp läsarens sinne för nya tankar och frågor. Framförallt önskar jag att vi människor fortsätter kämpa med att ta ett större ansvar för våra handlingar gentemot oss själva och alla våra medmänniskor … Vi har alla ett fantastiskt liv att leva!